Semester i solen

Semester i solen

Fantastiskt erbjudande för Er som vill ha sol och värme under vintermånaderna! Starta nya året 2019 i Spanien - Hyr hus i 1-4 månader för endast 6500 kr/månad *** 212 kr/per dag för 4-6 personer! **

Vi erbjuder 7 vackra, charmiga radhus, med 4-6 sovplatser i varje hus, samt med stor gemensam pool i Ciudad Quesada! Ni har alla tänkbara bekvämligheter med WiFi, satellit TV, fullt utrustade kök, AC, diskmaskin, tvättmaskin, 2 fina gemensamma utegrillplatser, underbar trädgård med härliga ytor att sola på eller en skugga för att njuta och läsa en god bok vid. På takterassen har ni Torrevieja och havet framför er med en fantastisk utsikt.

Inom en timmes bilfärd finns ett drygt tiotal golfbanor varav den närmsta är två minuter bort. Besök en vingård och prova de goda spanska vinerna, strosa runt på marknader i byarna i området eller bara njut av mat och dryck på någon av de många lokala restaurangerna!

Spanska Costa Blanca är berömt för klimatet med sina c:a 320 soldagar per år, vilket är en stor fördel för er som kan tänka er att hyra under en längre tid – 1-4 månader, under tiden december 2018 till mars 2019.

 

Ladda hem som PDF